Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan Nivalan Voimistelijoiden iloiseen joukkoon! Syksyllä voimistelijan on suoritettava  60 €:n osallistumismaksu, joka pitää sisällään sekä jäsenmaksun että kausimaksut (seuran jäsenten toiveesta maksut maksetaan nyt yhdellä kertaa koko toimintavuodeksi). Jäsenmaksun suoritettuasi olet seuran jäsen. Muistathan laittaa viestiosioon nimesi ja syntymäaikasi.

Jäsen- ja kausimaksut maksetaan tilinumerolla:
Nivalan Voimistelijat Ry, Nivalan Osuuspankki FI49 5291 0820 0556 78.

Maksut :

Jäsen-/kausimaksut 2019-20................ 60

Kausi- ja jäsenmaksu sisältävät jäsenyyden lisäksi vakuutuksen ja ohjauksen. Vakuutusmaksu sisältyy hintaan kiinteästi eikä sitä hyvitetä, vaikka lapsella olisi oma vapaa-ajan vakuutus. Vakuutus on voimassa heti kun kausi- ja jäsenmaksu on maksettu.

Mikäli voimistelija päättää jostain syystä lopettaa, toivomme, että ilmoitatte asiasta ohjaajalle mahdollisimman pian, jotta voimme ottaa tilalle jonkun jonossa olevista. Toivomme myös, että jos voimistelija joutuu sairauden tai muun syyn takia olemaan jumpasta pois pidemmän aikaa, ilmoittaisitte myös siitä ohjaajalle, jotta paikka ryhmässä säilyy. Mikäli voimistelija on kolme kertaa pois ilmoittamatta siitä ohjaajalle, katsomme, että voimme antaa paikan seuraavalle. Maksettua jäsen-/kausimaksua ei kummassakaan tapauksessa palauteta.